Një prej supermodeleve më të admiruara dhe të njohura të botës, Candice Seanapoel, tregoi se linjat e saj të mrekullueshme nuk janë për këdo.


Imazhi i “Victoria Secret”-s dhe shumë linjave të tjera veshjeve intime apo të modës, 24-vjeçarja mori një ditë të lirë, duke frekuentuar një resort turistik në Florida, së bashku me të dashurin e saj, Hermann Nicoli.


Ndërsa për shumë modele, karriera e ngjeshur, udhëtimet e shpeshta dhe konsiderimi si një ikonë e seksualitetit femër ndikon në formimin e lidhjeve të paqëndrueshme, e kundërta mund të thuhet për Swanapoel.


Supermodelja, që prej moshës 18-vjeçare, gjashtë vjet më parë, vazhdon të jetë e lidhur me Nicolin, të cilin e njohu gjatë një udhëtimi në Paris.

Kjo ditë pushimi “dedikuar” dashurisë, megjithatë, shërbeu edhe një herë më shumë për të paraqitur formën e mrekullueshme trupore të modeles./Indeksonline/