brbrKabaja isopolifonia xhazi dhe ritmet e nje rroku qe nuk humbet esencen e se bukures ne muziken folklorike shqiptare do te jehojne per tre net ne Korce Keto jane vetem pak nga ritmet qe do te sjellin Fanfara Tirana nje grup artistesh shqiptare qe jane kthyer se bashku me Robert Bishen ne banden unikale qe eksportojne muzike te mire shqiptare ne ritme xhaz ne te gjithe boten Robert bisha rikthehet ne Shqiperi pas koncertit te suksesshem qe pati ne Lion te Frances ku edhe prezantoi thesarin e muzikes shqip te rikonceptuarbr
Artistet shqiptare sapo e kane perfunduar turin e tyre neper Europe e ndersa kane arritur te terheqin edhe vemendjen e mediave prestigjioze ne vendet ku kane performuar ne Shqiperine e tyre ata duan te sjellin nje festival te plote ku kabaja dhe isopolifonia do te jene kryefjala Kumbaro vete nje mbeshtetese e ketij grupi artistesh qe u njohen ne Shqiperi ne Festivalin e Gjirokastres e cilesoi kete festival si nje respekt perules qe i behet tradites dhe thesareve te muzikes folklorike Pjese e ketij festivali do te jene edhe nje bande nga Janina Transgblobal Underground muzikanti Inicio Capossela batisti i njohur Das dhe grupi Jericho nga Kosovabrbrbr