Përveçëse të lindësh vetë, dhënia e gjirit është akti më intim që zhvillohet mes nënës dhe fëmijës së saj. Por, si mund të ndjehet një nënë, kur i kërkohet që ti japë gji një fëmije që i përket dikujt tjetër?


Sipas një eksperimenti, të bërë në rrugët e Londrës, nga aktorja Amanda Holly për të mësuar sesi do të përgjigjeshin femrat nëse i bëhet kjo pyetje, vihet re reagimi i disa nënave, kur u bëhet një kërkesë e tillë. Shihni reagimet në këtë vidieo. Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter