Dorëhiqet Bilbil Aliaj nga drejtimi i Kadastrës së Vlorës.


vlore-kadastra-770x433


Lajmi konfirmohet nga korespondenti i Panorama në qytetin bregdetar.


Aliaj u emërua në detyrë në 4 shkurt 2020 dhe e mbajti detyrën për rreth 4 muaj.


Ky është drejtori i pestë i institucionit i larguar nga drejtimi i Kadastrës prej shtatorit 2019.