Gjykata për Krimet e Rënda zhvilloi seancën e radhës ndaj Emiliano Shullazit dhe 4 te bashkëpandehurve te tij.


Gjykata u shpreh per provat e kerkuara nga palet duke pranuar pyetjen e dëshmitareve të kërkuar nga prokuroria, mes te cileve ish-ministat Sajmir Tahiri, Lindita Nikolla,  drejtorin e përgjithshëm të policisë Haki Çako,  Ardian  Çipa, Ervin Hodaj etj .


Gjithashtu gjykata  pranoi  kerkesën e Prokurorise per marrjen si prove te procesverbalit te deshmise se dhene nga Ylvi Beqja gjate hetimit ne formen e sigurimit te proves.


Gjykata rrezoi kerkesen e mbrojtjes per deklarim te paperdorshem te pergjimeve te kryera.


Seancën e radhes do të nisë pyetja e dëshmitarëve të akuzës. 


/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter