sht drejt prfundimit t plot loti i par i rrugs nacionale Kuks-Krum e cila do t shkurtoj ndjeshm distancat ndrmjet rrethit t hasit me Kuksin dhe Kosovn. S fundi po punohet n asfaltimin e trases s rrugs pas zgjerimit t saj si dhe n kryerjen e veprave t artit.

Sipas burimeve zyrtare t Drejtoris Rajonale t Rrugve n Kuks, bhet
e ditur se deri tani jan kryer rreth 80% e volumit t punimeve ku
rruga sht zgjeruar n 8.5 metra nga 3 q ka qn m par. Ky segment
sht i gjat 5.1 kilometr punimet po kryhen me fondin perj 2.5 milion
euro t Drejtoris s Prgjithshme t Rrugve.E gjith rruga Kuks-Krum sht e gjat rreth 31 kilometr dhe puna pr
rikonstruksionin e saj ka nisur edhe n lotin e dyt, pr t cilin jan
dhn edhe fondet e krkuara.Flutura Tota


< I mëparshmi