Drejtoria Rajonale e ALUIZNI-t në Tiranë ka publikuar dje emrat e banorëve të njësisë bashkiake 2 dhe njësisë bashkiake 11 të cilët sipas grafikut të përgatitjes së dosjeve duhet të paraqiten pranë zyrave postare të njësive perkatese ditën e enjte e në vazhdim për të tërhequr faturat e pagesave. Me marrjen e faturës financiare këta banorë duhet të shlyejnë detyrimet financiare për objektin e ndërtuar pa leje në mënyrë që të tërheqin dokumentin që ligjëron banesën e tyre. Në bazë të ligjit të legalizimeve banorët duhet të paguajnë për truallin e zënë. Për parcelat ndërtimore jashtë vijave të verdha çmimi për një sipërfaqe deri në 100 m2 është 100 mijë lekë të rinj, për sipërfaqe deri në 200 m2 çmimi është 150 mijë lekë, për sipërfaqe deri në 300 m2 çmimi është 200 mijë lekë, për sipërfaqe deri në 400 m2 çmimi është 300 mijë lekë dhe për sipërfaqe deri në 500 m2 pagesa është 400 mijë lekë. Ndërsa për pacelat ndërtimore që ndodhen brenda vijave të verdha, banorët do të paguajnë për sipërfaqe deri në 100 m2 , 200 mijë lekë, për sipërfaqe derio në 200 m2, 300 mijë lekë, për sipërfaqe deri në 300 m2 , 400 mijë lekë, dhe për sipërfaqe deri në 300 m2 banorët do të paguajnë sipas vlerës së tregut në çastin e kalimit të pronësisë. Në bazë të paketës financiare, objektet informale që kanë funksion social-ekonomik, vlera në lekë e parcelës ndërtimore do të llogaritet duke u bazuar në çmimin e tregut për m2 në momentin e kalimit të pronësisë. Për objektet informale me funksion të përzier, pra që përdoren për banim dhe për funksione ekonomike, për të llogaritur vlerën e parcelës ndërtimore do të aplikohet koeficienti i shfrytëzimit të banesës. Sipërfaqa që përdoret për banim do të paguhet me vlerat e parashikuara në ligjin e legalizimeve, ndërsa sipërfaqa që përdoret për aktivitete ekonomike do të paguhet sipas vlerës së tregut në momentin e kalimit të pronësisë. Likuidimi i vlerës së parcelës ndërtimore do të bëhet menjëherë për të gjitha objektet me funksion social-ekonomik në numrin e llogarisë bankare të hapur për këtë qëllim nga ALUIZNI. Ndërsa për objektet informale me funksion banimi dhe funksion të përzier, likujdimi i parcelës ndërtimore mund të kryhet në disa mënyra. Në rast se pagesa kryhet menjëherë, pronari i objektit pa leje përfiton 20% zbritje të vlerës për sipërfaqen totale të parcelës. Një variant tjetër është pagesa brenda një viti me dy këste, ku kësti i parë të jetë jo më pak se 50% e vlerës, duke përfituar 10% zbritje në vlerën e këstit të dytë. ALUIZNI gjithashtu ka parashikuar dhe mundësinë e pagesës brenda tre viteve në rastet e pamundësisë së shlyerjes së këstit të dytë. Po kështu për shlyerjen e pagesës së parcelës ndërtimore subjektet mund të përfitojnë nga skema e kreditimit bankar.


LISTA E QYTETAREVE QE KANE GATI DOSJET PER LEGALIZIM
DHE DO TE TERHEQIN FATURAT

1 FEMI TOTA
2 SAMI SHAHINI
3 ASTRIT QERSHORI
4 ARTUR KOVAÇI
5 GEZIM GJONAJ
6 ASTRIT HIDREJ
7 PELLUMB HIDREJ
8 HALIM LAHUKAJ
9 HALIT MEMA
10 DASHNOR RAMALLARI
11 FAHREDIN PACARA
12 LEONIDHA HODAJ
13 FILIP GJONAJ
14 ARGJEND KOÇI
15 NAZIF SHABANI
16 BETI BETi
17 NDUE KACORRI
18 ASTRIT SULAJ
19 NAZMI ABDIAJ
20 RAMADAN DOKLE
21 BASTRI BAJRAMI
22 NDUE SHURLA
23 BUJAR SALA
24 BAHRI MICI
25 LUAN HASKASA
26 SAFET PEPOSHI
27 MALIQ KARAJ
28 QAMIL ZENKOLLARI
29 ENVER MEMAJ
30 SKIFTER ISMAILI
31 SHKELQIM MOLLANJI
32 TONIN RAJTA
33 LULEZIM BIBA
34 QAMIL ZENELAJ
35 TEREZE PEMATI
36 FATOS FRANGU
37 FADIL FRANGU
38 VEHAP BIBA
39 BAJRAM GJANA
40 TONIN SINANI
41 HAMDI QEHAJ
42 SKENDER ZENELAJ
43 REXH BAJRAKTARI
44 BUJAR GRECA
45 DEFRIM GRECA
46 LULEZIM BARDHI
47 SULEJMAN MARGJEKA
48 SALI SELIMAJ
49 SABRI MUÇA
50 FIQIRI CAPO
51 AGIM CAPO
52 PELLUMB DERVISHI
53 BAKI TOÇILLA
54 ASIM ZENELI
55 XHAFERR ÇELIA
56 KADRI KADRIA
57 ABAZ PEPOSHI
58 BAJRAM KUPI
59 RAMADAN BIBA
60 ABAZ HYSA
61 NAZMI HYSA
62 LUAN HYSA
63 ILIR HYSA
64 MUHARREM CUFAJ
65 BESNIK TOTA
66 LUTFI ZOTAJ
67 BRAHIM CENAJ
68 XHEVAHIR JOCA
69 NIKOLL MARKU
70 KASTRIOT MARKU
71 ARBEN MARKU
72 SKENDER HALILI
73 SAMI TOTA
74 SADRI HOXHA
75 SADRI BIRAÇI
76 SINAN KARAJ
77 ALBERTA HOXHA
78 KLODIAN SHEHU
79 ERMAL HAXHILLARI
80 GARIP DISHA
81 SERVET DAFKU
82 RIZA BIBA
83 DASHNOR PILINÇI
84 REXHEP FILOLLI
85 EDVIN KONICA
86 XHEVAHIR ADEMI
87 RAMAZAN XIXI
88 LUMTURI KULLA
89 ILIR STAFAJ
90 FEJZI MADHI
91 FAIK KERPAÇI
92 BESIM MUÇA
93 OSMAN SINAKOLLI
94 ENVER OSMA
95 ESAT DEMA
96 SAMI TOSKA
97 YLBER DANAJ
98 ZEQIR DOÇI
99 KUJTIM GJONAJ
100 HALIM ÇULLHAJ
101 ISA KUÇANA
102 SABRI SABRI BIBA
103 ADRIATIK SKENDERASI
104 FERUZE ABAZI
105 AGRON QERSHORI
106 FATJON SHPATA
107 QAZIM DIDA
108 HAZIZ ALMADHI
109 XHAVIT DOMI
110 GRANIT DOMI
111 LUAN GJANA
112 BEDRI SHKEMBI
113 NAIM DOMI
114 FIQIRI MUÇA
115 GAZMEND HAKCANI
116 NDRIÇIM DEMARKU
117 MEHMET PEPOSHI
118 BEDRI MIOLLI
119 AVNI DOMI
120 HASAN KARAMANI
121 BUJAR MEMA
122 PJETER NDERVATAJ
123 ENVER MOLLA
124 OLGERT MOLLA
125 LIRIM HASA
126 LUAN MYDINI
127 NURIDIN TOSHI
128 LULEZIM SINANI
129 SHERBET OSMA
130 NAZMI AJAZI
131 ILIR ALLMUÇA
132 ALFONS KOLGJEGJA
133 IBRAHIM BERISHA
134 .AHMET KOLA
135 AGIM HAKAJ
136 ADEM VREKA
137 RIZA TUFA
138 RAMADAN HYKA
139 ARJAN ÇULLHAJ
140 JASHAR MESHI
141 MAN HOXHA
142 HAFUZ LOKA
143 QEMAL LOKA
144 MAKSIM MUSABELLIU
145 DRITAN SINA
146 MERSIN TOPÇIU
147 ALEKS KOLA
148 XHELAL KARAJ
149 QEMAL FILOLLI
150 MILEZIM SULA
151 BUJAR MATOSHI
152 XHEMAL LUZI
153 SULEJMAN ALIAJ
154 MUSTAFA BALLA
155 BESIM LLANI
156 QATIP XHEPA
157 ZENEL NELAJ
158 HEKURAN XHEPA
159 AGIM ZELA
160 INDRIT ZELA
161 RAMAZAN SMULJA
162 NIKE NEÇAJ
163 PERPARIM NEZIRAJ
164 GAZMEND KASTRATI
165 BLERIM XHEPA
166 PERPARIM LAÇI
167 RRAPUSH FILOLLI
168 DASHAMIR TOPALLI
169 KORAB BULICA
170 AGRON SULA
171 RUZHDI BYKU
172 ARTUR BIBA
173 FIDAIM XHAHU
174 MUHAMET MUÇO
175 ILMI KACANI
176 MITAT SMULJA
178 SULE BASHA
179 REXHEP BIBA
181 ALTI GJOKA
182 XHEMAL HAKCANI
183 HAXHI DERVISHI
184 GUT HAKCANI
185 BAJRAM PEPOSHI
186 HAKI SHEHU
187 SHTJEFEN FUSHA
188 LUTFI ZENELI
189 SHYQYRI LEKA
190 HASHMET BIBA
191 MEDIN KOKAJ
192 MARIE ÇUTRA
193 ROBERT BAKO
194 AVNI SHABANAJ
195 PERPARIM MATA
196 EDUART NELI
197 ILIA BUSHI
198 KUJTIM HAZIZI
199 LIKUIDAN KULICI
200 BRUNILDA GARUNJA
201 SOKOL DURELLARI
202 AGIM KOKA
203 FIDAI FRANGU
204 FAIK KURTI
205 SHKELQIM MUSTAFARAJ
206 QEMAL KARAJ
207 HYSNI;SHKELZEN BECAJ
208 SULEJMAN BIBA
209 SEFEDIN MEMISHI
210 ARLIND BIBERI
211 ILIA HALLIDRI
212 FEVRI SHPARTHI
213 ISMET PISLI
214 KASEM NELA
215 MIRXHAN QINAMI
216 SELAMI DEMIRAJ
217 ALFRED GJONI
218 XHEVAT DOMI
219 ALFONS MESHI
220 PELLUMB ZENELAJ
221 FETAH DISHA
222 SOKOL POCARI
223 PAJTIM TOLLJA
224 HAMDI ISAKU
225 MYSLYM HALILI
226 OSMAN CULLHAJ
227 SELIM LUSHA
228 PRENG RRAPI
229 KADRI SMULJA
230 NDICIM SINA
231 SHAZIMAN KOCI
232 HYSEN HADOKU
234 GEZIM ZEQAJ
235 PELLUMB XHEPA
236 JAHO XHAKLLARI
237 XHEMAL;ISLAM GJUTAJ
238 SHPETIM KARAJ
239 KLODIN CANE
240 ADEM RUSHITI
241 ISTREF VATA
242 HASAN ZENELI
243 XHAVIT CARA
244 ADEM;ALBERT LEKA
245 GJELOSH;ELTON STEAJ
246 XHEVDET DERVISHI
247 LIRIM SHABANAJ
248 SHEFQET JATA
249 XHET TRESA
250 LUAN METUKU
251 HASAN;AFERDITA KOLMAKAJ
252 HALIL MEHMETI
253 FLAMUR LEKA
254 RESHAT STAFA
255 BASHKIM JOCA
256 AGRON HODAJ
257 ARDIAN HAXHIU
258 AGIM HOXHA
259 SKENDER KOKA
260 ILMI GJUTA
261 CLIRIM AVDIAJ
262 ZIJA DUQE
263 NAZMI FILLOLLI
264 DIANA DEDNREAJ
265 SHYQYRI DAKOLI
266 SADIK GJONI
267 BASHKIM GJONI
268 ASLLAN KAPERI
269 QAMIL JENISHAJ
270 ALUSH HASALAMAJ
271 ARTAN KOKA
272 ABEDIN DURISHTI
273 XHEVIT KOLGJINI
274 ZADE KUCANA
275 ILIRIAN;ALBERT TROKSI
276 SHPRESA DINA
277 BEHAR BULICA
278 SAFIJE VATA
279 GJON;MITER DEDNREAJ;MARVATAJ
280 ARBEN GURI
281 DEMIR JATA
282 DORJAN ROSHI
283 MUJDIN BIBA
284 KORAB BULICA
285 RUSHAN MUHAMETI
286 PERPARIM LAÇI
287 ILMI TOÇILLA
288 SULEJMAN BRAHAJ
289 AZBI BRAHAJ
290 ASTRIT BRAHAJ
291 MUSTAFA LIÇI
292 TODI BUDO
293 AGIM MEÇO
294 ALI DAJÇI
295 HALIT KOLA
296 KUJTIM BEBJA
297 KUJTIM XHELI
298 ZIADIN ALLARAJ
299 XHELADIN BASHA
300 BESIM KERÇUKU
301 HIRE GJYLMEZI
302 ARMAND HOXHA
303 MUHAMET KOÇI
304 YLLI VRAPI
305 ÇEL LAHUKAJ
306 HYSNI BIBA
307 EDMOND FEZOLLARI
308 SAMI MEMA
309 LATIF HAKA
310 ISMAIL XHANI
311 KASEM SHIRA
312 HAQIF DEMARKU
313 ANDON ANDONI
314 VASKE ANDONI
315 EDMOND SHALA
316 AGIM VATA
317 RAMIZ LLUNGU
318 DASHNOR TOÇILLA
319 VITO BIBA
320 HAMDI KACANI
321 IDAJET SINANI
322 BUJAR FARRUKU
323 SADIJE BALA
324 REXHEP BIRAÇI
325 HYSNI ZERELLARI
326 HALIL ISUFAJ
327 ILIA AGOLLI
328 BUKURIE VATA
329 QAMIL BALLA
330 ALTIN SALKU
331 SELMAN ROSHI
332 MENTOR SHERIFI
333 SELMAN BRAHAJ
334 ELMAZ MELLANI
335 SELMAN ISUFAJ
336 HYSNI JATA
337 ALI TOTA
338 FATIME SADRIAJ
339 ALBAN LEKA
340 KUJTIM GJOKA
341 RESMI URUÇI
342 MYZAFER MARA
343 RAMAZAN KOLOSHI
344 REXHEP METALIA
345 LYTFI VATA
346 IBRAHIM DOMI
347 NESHAT MELLANI
348 EDUART LOKA
349 BENJAMIN HAFIZI
350 DAUT SELIMAJ
351 KADIFE EREQI
352 BILAL BALLA
353 MARJAN LEKA
354 FATMIR OKA
355 BASHKIM OKA
356 SHUKRI TAHIRAJ
357 FLUTURA RAMADANI
358 SHABAN MESHI
359 BESNIK DUSHAJ
360 FADIL DUSHAJ
361 SADIK ALLARAJ
362 SHERIF BIBA
363 NIKOLL GJONI
364 RUZHDI JOCA
365 REFIK ABAZI
366 SPIRO GJIKA
367 NDRIÇIM LLOÇI
368 ILIR ABAZI
369 TAFIL TOÇILLA
370 ELMAZ LUZI
371 FADIL LUZI
372 SHYQYRI SHABANI
373 PETRIT JAZAJ
374 FLAMUR LLAHA
375 XHEMALI VATA
376 BESNIK LLOCI
377 RASIM KOCI
378 ISMET TAHIRAJ
379 BASHKIM, BEGLIE, DONIKA OSMANI, OSMANI, DUKA
380 LAZIME KOLGJINI
381 MAZLLUM, BLERIM PARLLAKU
382 BASHKIM MEÇI
383 ZENUN KULLAFI
384 zef bala
385 PETRIT RUSI
386 VELO DINA
387 MIHAL VASKU
388 FATMIR LOKAJ
389 YLLI NIKOLLI
390 MARINGLEN SKENDI
391 VASIL VARGO
392 KRISTO HITOLLARI
393 GJON LOGU
394 NAIM XHAFA
395 SEFER PALUSHI
396 FIQIRI SHABA
397 AHMET DURO
398 SOTIR SHUKA
399 HASHIM KOLAVERI
400 ILMI PASHKAJ
401 RUZHDI ISMAILAJ
402 ALVEAR KUTROLLI
403 SHEFIJE BULICA
404 ISLAM VATA
405 SABRI FILOLLI
406 GANI LUSHA
407 BAFTJAR VISHA
408 MUHEDIN BEQIRI
409 ALI KOLGJINI
410 SHERIF VESELI
411 FATJON VESELI
412 HYSEN GJOKA
413 SUBI KOCI
414 SINAN TUJANI
415 ALBAN NEZIRAJ
416 ILIR MYFTARI
417 ALTIN MUSABELLIU
Emrat e qytetareve te njesise 11
NR
1 PERPARIM HATE
2 ENVER LEKA
3 FATMIR HOXHALLARI
4 KASTRIOT MERAJA
5 SHAQIR KOLIÇI
6 FETIE MERSINI
7 BUJAR KAMBERI
8 HALIL NOZLLAKU
9 HAKI UKU HAKI UKU
10 REXHEP POPSHINI
11 MUHARREM SHKOZA
12 ZYLYF BICI
13 EQEREM HOXHALLARI
14 LIZA LIKA
15 HAMDI MICI
16 GJON VATA
17 BARDHYL META
18 ALI KAPO
19 XHEVDET MALI
20 SHKELQIM KUKA
21 MUSA ISLAMI
22 RUZHDI SALKURTI
23 DRITAN HIDRI
24 ZABIT LLESHI
25 ARANIT KECI
26 DYLAVER POTKA
27 ARSHI MANDRI
28 GJIN PJETERGJOKAJ
29 SHEFKI GURRA
30 LAZER CURRI
31 AHMET CINA
32 NAXHIJE MYFTARAJ
33 RUSHAN MUHAMETI
34 FEIM SHQIPONJA
35 LUSHAN PRRONI
36 KLAUDIO TRASHANI
37 KADIFE HAKA
38 HALIM SPAHIU
39 PLAZER QOKAJ
40 RUSTEM MEKA
41 ILIR MARKAJ
42 NEJAZI MIFTIU
43 FESTIM NUECELLARI
44 FLAMUR HIDRI
45 LUSH BUSHATI
46 SEN KEQA
47 MIRASH SHPENDI
48 SERVET NOTO
49 PREND GJONAJ
50 ILMI NGOTA
51 PERNT;ILIR HARANLLIU
52 ZEF DODA
53 ENVER LEKA BESHKU
54 KUJTIM GECAJ
55 LULASH;DODE;GJEVALIN;MARIN;BUJAR VUKAJ
56 AGUSTIN UKCENAJ
57 LUSH UKCENAJ
58 AEGJIR SHATELI
59 OSMAN BUSHI
60 HAMZA KALLAVERJA
61 DRITAN;ASLLAN ISLAMI
62 SAIP AGOLLI
63 SOFOKLI QOSE
64 ARBEN TOPALLAJ
65 ROLAND LIMANI
66 MYFTAR SINANI
67 VISARD NECAJ
68 NIKOLIN PALI
69 OLIMBI AGOLLI
70 PAL TOTRI
71 PAULIN PJETERGJOKAJ
72 BENARD PERVATAJ
73 ARBEN BAJRAKTARI
74 MUHANET;SHYQYRIE ELEZI
75 VESEL DUKA
76 XHELAL DUKA
77 KRISTO XHAFA
78 LEONARD MYFTARAJ
79 JAKUP HOXHA
80 BEAJDIN BIBA
81 ISUF ISMAILAJ
82 LIN PRENDI
83 SKENDER HOXHA
84 SOTIR POTKA
85 QEMAL ELEZI
86 SPARTAK ZAIMI
87 HEKURAN BRAIMLLARI
88 PERENT, ILIR HORANLLARI
89 FESTIM NURCELLI
90 ALI RAMA
91 BASHKIM MEÇI
92 ZENUN KULLAFI
93 zef bala
94 PETRIT RUSI
95 VELO DINA
96 MIHAL VASKU
97 FATMIR LOKAJ
98 YLLI NIKOLLI
99 MARINGLEN SKENDI


26 Janar 2010