Disa nga banoret shkojne ne dhomen e gjumit dhe fillojne te qeshin e te bejne shaka me njeri-tjetrin duke kujtuar situata qe u kane ndodhur gjate qendrimit ne shtepine e Big Brother. Me pas shkojne banoret e rinj dhe mendojne per krevatet se ku do te flene. Pak me vone disa nga banoret shtrihen per te fjetur gjume ndersa pjesa tjeter jane ende duke biseduar me njeri-tjetrin.Franceska Graciano e Lorena ndodhen ne dhomen e ndenjes e fillojne qe te flasin per Klaudjan dhe per veprimet e saj te cilat sipas tyre ishin te pa logjikuara nga ana e Klaudjas. Ka pasur gjithe ato arsye qe arriti deri atje shprehet Graciano. Ajo ka dashur qe me pare qe te dale shprehet Franceska.Gentiana dhe Dritani rrine afer njeri-tjetrit ne dhomen e gjumit dhe fillojne qe te flasin me njeri-tjetrin per qellimin qe i kane vendosur njeri-tjetrit me hyrjen ne Big Brother. Genta tregon se ka studiuar per Anglisht dhe kerkon qe minimumi qe mund te arrije eshte qe te siguroje nje pune ne Tirane. Ndersa Dritani fillon qe ti flase per strategjine qe duhet te ndjekin ne loje duke i thene se duhet te luftohen banoret me te vjeter sepse ata jane pretendentet kryesore per te fituar.Me pas Dritani i tregon Gentes per planet qe ka lidhur me banoret dhe qendrimin qe do te mbaje per ta. E shkreta Franceska do ta ngacmoj keto dite shprehet Dritani. Gentiana thote se maksimumi qe do te beje Franceska eshte qe te bertase neper shtepi pas ngacmimeve te tij. Pak me vone te dy banoret vendosin qe te flene gjume.