Foto arkiv

PUBLICITET

Durres 8 prill 2014 NOAal- Nje operacion i policise se Durresit i koduar Klienti beri te mundur zbulimin e nje baze qe perdorej per falsifikimin e dokumentevebr
br
Burime zyrtaere nga policia i thane Noaal se ne qytetin e Shijakut ne ambientet e nje banese u gjeten disa mjete moderne qe perdoreshin per falsifikim dokumentesh ne mesin e tyre tete vula dhe konkretisht vule noteriale italiane me qender ne Milano Vule komune MilanoItali Vule komune MonzaItali Vule avokatie Italiane Vule e Drejtorise Rajonale e Shfrytezimit te Automjeteve ne Durres Vule e Kontrollit Teknik Durres Vule noterie shqiptare Vule per leshimin e mandat-pagesave te Drejtorise Rajonale te Transportit Rrugor Durresbr
br
Nder materialet e sekuestruara u gjeten gjithahstu polica sigurimi certifikta pronesie italiane si dhe prokura te posacme leje drejtimi automjetesh shqiptare leje drejtimi italiane karta identiteti italiane leje qendrimi greke dokumente te kontrollit teknik te automjeteve leje qarkullimi nderkombetare dokumente te kontrollit teknik te automjeteve te shtetit anglez si dhe dokumenta te tjera te Drejtorise Rajonale te Shfrytezimit te Transportit Rrugor Durresbr
br
Hetimet per kete operacion vijonin prej kater muajsh ndersa u arrestuan ne flagrance Muhamet Strefi 56 vjec dhe djali i tij Alvaro Strefi 27 vjec me banim ne Shijakbr
br
Materialet ne ngarkim te tyre i kaluan Prokurorise per veprat penale te Prodhimit te mjeteve per falsifikim te dokumenteve Falsifikimit te dokumenteve Fallsifikimit te dokumenteve shkollore Falsifikimit te leternjoftimeve pasaportave apo vizave si dhe Falsifikimit te vulave stampave apo formulareveaynoaal

lang enUS

p idlast