Ne vend te hekurit, do te perdorin plastike. Kështu do të shmangen hajdutët e pusetave. Kapaket e tyre nuk do jene më me gizë.Vetëm përgjatë rrugës "Kristo Sotiri" të lagjes numër 18 ne Durres, janë vjedhur mbi 40 kapakë pusetash.Kush i shpeton thyerjes se gjymtureve, perballet me pasoja te tjera. Pusetat e mbushura me plehra shkaktojne permbytjet.Vjedhjet janë denoncuar në polici dhe në prokurorinë e rrethit, por fenomeni vetem sa behet me problematik.Ne gjendjen e kesaj rruge, me dhjetra te tjera ka ne qytetin bregdetar.

Pusetat jane pa kapak