Transmetuar me 09032014 - 1201
Kryeministri i Kosoves Hashim ThaciKosove 9 mars 2014 NOAal- Kryeministri i Kosoves Hashim Thaci ka nisur ne Washington keshilltarin e tij Bekim ollaku dhe ministren e Integrimeve Vlora itraku raportojne mediat ne Kosovebr
br
Te dy zyrtaret kosovare po qendrojne atje per te kerkuar mbeshtetjen e administrates amerikane kunder themelimit te nje Tribunali europian per Ushtrine lirimtare te Kosovesbr
br
I gjithe lobimi po behet ne menyre konfidenciale Per kete kryeministri Thaci nuk eshte konsultuar as me njerezit brenda Qeverise se Kosovesbr
br
Nje konsulte megjithate thuhet ta kete pasur ne takimet qe kreu i Qeverise kishte me liderin e LDK-se Isa Mustafa dhe me ate te AAK-se Ramush Haradinajnoaal

p idlast