kryebashkiaku vau dejeKreu i Bashkisë së Vaut të Dejës Gjon Marku do të ndiqet penalisht në gjendje të lirë, për falsifikim të licencës për transportin ndërqytetës të udhëtarëve.
 
Sipas policisë së Shkodrës, procedimi penal ndaj kryebashkiakut Marku nisi më 25 Shtator, dhe bashkë me të do të ndiqet penalisht dhe administratori i shoqërisë së Transportit, 56-vjeçari me inicialet D.S.
 
Procedimi filloi pasi Gjon Marku në bashkëpunim me administratorin, kanë falsifikuar një licencë për transport udhëtarësh, ndërqytetëse në emër të një shoqërie transporti.