Bukuroshja, Danielle Armstrong ka provokuar së fundmi me veshjen e saj, duke ekspozuar shumë.
Ajo, është kapur nga parparcit, deri sa kishte veshur një fustan të bardhë dhe shumë provokativ.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


Fustani i saj i ngusht, i nxjerrtë asaj një pamje të mrekullueshme të të pasmeve të saj, si dhe kishte hapësirë të mjaftueshme për të buluar gjoksin./Indeksonline/