Çiklistët kanë vendosur që kësaj rradhe të protestojë ndryshe rrugët e Meksikës. Ata kanë dalë më biçikleta dhe kodi i veshjes ka qenë fakutativ sepse shumica e pjesmarrësve ishin të zveshur.


Protestues të të gjitha moshave kanë pedaluar së bashku në Guadalajara si pjesë e World Naked Bike Ride dhe ishin mbledhur kundër shoferëve agresivë dhe emetimeve të gazrave nga makinat.


Disa prej tyre kishin lyer trupin me bojë për të dhënë mesazhe pro-çiklistëve ndërsa disa të tjerë kanë vendosur që të ruajë modestinë e tyre.


WNBR është një ngjarje vjetore që orgazniohet në më shumë se 70 qytetete anembanë  botës dhe inkurajohet shfaqja nudo si shenjë proteste./Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter