Përfundimisht, në moshën 91 vjeçare, nëna e Sylvester Stallone është penduar për operacionet e shumta plastike, të cilat më parë e nxirnin më të bukur. Jackie Stallone është penduar në moshën 91- vjeçare për kirurgjinë estetike.


Astrologia e famshme tha se operacionet e shumta plastike kanë dështuar dhe fytyra e saj i ngjan si ajo e majmunit, me gojën të mbushur me arra.