facebook-inc-news-feedNjë shtetas shqiptar i cili kishte dalë nga burgu për të qëndruar në arrest shtëpie, është rikthyer pas hekurave në Itali.

Igli Kamberi u arrestua disa muaj më parë pasi bashkë me disa persona të tjerë akuzohet se kishte tentuar të vriste këshilltarin e komunës, Pasquale Ventura, me porosi të ish-bashkëshortes së tij.

Folë një bisede në Facebook, me bashkëpunëtorin e tij dhe me shokë të burgut, Kamberi është rikthyer në burg. Gjithashtu, gjatë një kontrolli të policisë në banesë, ai nuk u gjet atje, ndaj u arrestua.