rozanaNë këto ditë festash, Rozana Radi duket se ndjen mungesën e njerëzve të saj më të dashur, më shumë se kurrë.


Ndërsa të gjithë kanë zgjedhur të festojnë e urojnë në mënyra të ndryshme, këngëtarja ka prekur të gjithë me mesazhin e saj.


Vetëm nëse do isha me nënën dhe babain do kisha Krishtlindje.


Ata ishin të vetmit që ma zbukuronin festën, ka shkruar ajo në profilin e saj në Facebook.