Nga Kastriot Gjini

Albania-Sport- Kazakistan mund Serbine, Bosnja mund Norvegjine ne fushe te saj, Anglia barazon me Izraelin suprizat e dites se djeshme. Keto jane disa nga rezultatet dhe higlihits e dites se djeshme, e vlefshme per Eliminatoret e Kampionatit Europian, ndiqni ne vazhdim.


Shqiperi - Slloveni 0:0

Luxembourg - Bjellrusi 1 - 2

Hollande - Rumani 0:0

Kazakistan - Serbi 2:1

Liechtenstein - Irelanda e Veriut 1 - 4

Croaci - Maqedoni 2 - 1

Estoni - Russi 0 - 2

Lithuani - France 0 - 1

Izrael - Angli 0 - 0

Portugali - Belgjike 4 - 0

Greqi - Turqi 1 - 4

Ishujt Faroe - Ukraine 0 - 2

Kazakistan - Serbi 2 - 1

Poland - Azerbaijan 5 - 0


Spanje - Danimarke 2-1


Norvegji-Bosnja 1-2