Edi Rama sot është bërë baba për herë të dytë. Bashkëshortja e tij, Linda e ka lindur Zahon, djalin e dytë të kryeministrit shqiptar.
Rama e ka dhe një djalë nga një martesë e mëparshme, që quhet Gregor.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Para pak çastesh, Rama e ka postuar një fotografi duke e mbajtur në duar Zahon e porsalindur. /Indeksonline/


SSSA
ASS