10 të plagosur rëndë dhe 100 persona me dëmtime të lehta është bilanci i momentit të efektivave të Gardës, ku një pjesë ndodhet në Spitalin Ushtarak dhe pjesa tjetër e plagosur vazhdon të qëndrojë në detyrë, gjatë demonstratës së ditës së sotme, pranë Kryeministrisë.


Ndërkaq, ditën e sotme, një numër i madh deputetësh janë drejtuar drejt Spitalit Ushtarak për të parë gjendjen e të plagosurve.