STERVITJASTËRVITJA


Ditën e djeshme nën drejtimin e Xhani De Biazit dhe stafit të tij ekipi kuqezi ka kryer stërvitjen e parë në prag të ndeshjes me Armeninë. Lojtarët kanë qenë të ndarë në dy grupe. Ata që ishin aktivizuar me skuadrat e tyre kanë kryer vetëm stërvitje shkrydhëse, ndërsa të tjerët stërvitje të plotë. Ekipi dukej me humor të mirë dhe nën reshjet e shiut ka nisur përgatitjet. De Biazi do të ketë shumë ditë kohë në dispozicion për të përgatitur këtë ndeshje. Numri një ka programuar nga dy stërvitje në ditë, ndërsa të enjten do të ketë ndeshje kontrolli.


The post Ekipi starton përgatitjet appeared first on Sporti Shqiptar Online.