brbrQeveria shqiptare deklaron se vendi ka kaluar tashme situaten e veshtire ekonomike dhe eshte orientuar drejt rritjes ekonomike Ministri i Financave Arben Ahmetaj ne nje deklarate per mediat flet per rritje te eksporteve importeve fuqise blerese dhe renie te papunesise Ahmetaj duke iu referuar te dhenave foli per rritjen e numrit te bizneseve vendase dhe te huaja ne Shqiperi pergjate muajve te fundit Duke i dhene ne kete menyre nje pergjigje te gjithe atyre qe kane akuzuar per largim te investitoreve te huaj nga vendi Ministri i Financave theksoi se qeveria ka bere gati nje pakete te re lehtesuese per sipermarrjen me qellim permiresimin e klimes se biznesitbrbr
brbrbrbr
brbrbrbrbr