Korce 3 qershor 2016 NOAal- Ekskursioni i nisur me nxenesit e nje shkolle ne Leskovik perfundoi me nje incident ku personi qe do merrej me transportin e tyre u vu ne prangabr
br
Hajri Kardhiqi 49 vjec shofer i autobusit qe transportoi nxenesit nga Leskoviku drejt Ersekes ushtroi dhune mbi drejtorin e shkolles se Mesme ne Leskovik VN 49 vjecbr
br
Noaal meson se gjithcka ka ndodhur ne kthim per ne Leksovik nga Erseka kur drejtuesi i autobusit ka marre pasagjere te tjere ne mjetbr
br
Kjo ka bere qe drejtori i shkolles i cili kishte ne pergjegjesi nxenesit ti kerkoje qe ti zbrese pasi ishte faturuar prej tyre dhe nuk mund te merrte persona te tjerebr
br
Reagimi i drejtorit nuk eshte pritur aspak mire nga shoferi i cili e ka kundershtuar dhe ne debat e siper e ka goditur me grushtebr
br
Ne kete situate te tensionuar nxenesit bashke me drejtorin kane zbritur nga mjeti dhe Kardhiqi eshte larguar me autobusin e boshatisurbr
br
Pak me tutje ai nuk i eshte bindur patrulles se Policise per te ndaluar dhe per te bere testin e alkoolitbr
br
Kjo beri qe pak me vone 49-vjecari Kardhiqi te vihet ne pranga i akuzuar per veprat penale Goditjet per shkak te detyresdhe Mosbindje ndaj urdhrit te punonjesit te policise se rendit publikaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix