Një ngjarje e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Elbasan. Mësohet se një person është vrarë me armë zjarri në qendër të qytetit.


Viktima është Ravik Gurra, avokat i njohur dhe mik i familjes Çapja, që ka qenë e përfshirë në një histori të përgjakshme hakmarrjeje.


Vlen të theksohet se Ravik Gurra është avokat në procesin gjyqësor të fisit Çapja dhe Emiliano Shullazit.