brbrEdmont Laho Doreida Shuku dhe Fadil Brazhda jane tre mjeket e pezulluar nga detyra nga Prokuroria e Elbasanit tre muaj pas vdekjes se vajzes 1-vjecare ne spitalin pedriatik te ketij qyteti Vendimin per Lahon Shukun dhe Brazhden eshte marre pas ekspertizes mjeko-ligjore qe i eshte bere foshnjes e cila gjeti vdekjen per shkak te bllokimit te rrugeve te frymemarrjes nga nje kokerr arre Sipas Prokurorise femija mund te kishte shpetuar nese njeri nga mjeket e pranishem ate dite do te kishte kryer proceduren standarde te mjekimit por ekspertiza rrefen te kunderten Te tre mjeket e spitalit pedriatik te Elbasanit jane pezulluar nga detyra nen akuzen e vepres penale Mjekimit te pakujdesshembrbrbr