Me buzëqeshjen që ia bën fytyrën të shkëlqejë mbretëresha Geraldinë pozon para aparatit.


Fotot janë bërë në oborrin e Pallatit Mbretëror dhe nuk duhet të ketë shumë kohë nga ardhja e saj në Shqipëri dhe dasma me mbretin Zog. Një elegancë shihet në fustanin e zgjedhur me kujdes të gruas që përfaqëson modelin më të mirë në historinë tonë.


Kontesha që u rrit duke lexuar libra, pasi biblioteka e familjes ku u rrit, ishte shumë e pasur, me rreth 30.000 libra.


21 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)