07/03/10 00:55Banorët diskutojnë në kopsht për eleminimin e Bledit dhe qëndrimin e Mirit në shtëpi duke shprehur edhe ndryshimet që po vënë re tek sjellja e Rezartës. Klodi shprehet se ajo po e provokon, ndërsa Domenika tregon se gjatë spektaklit, kur ajo ishte duke folur me Valonin se ishin ata që e kishin nominuar dhe patur konflikte me Bledin e ndaj ai doli, Rezarta kishte ndërhyrë dhe ishte kapur me fjale më të. Domenika shprehet se Rezarta kërkon debate. Ada ndryshon temë dhe thotë se edhe në klip doli se Valoni e kishte pranuar se Miri e kishte nxitur, kurse Seldi thotë se ky debat nuk do përfundojë me kaq e se ai do e cojë deri në fund. Duke folur për Mirin, Domenika shprehet se po dalin njerëz që nuk e meritojnë e vazhdon të qëndrojë ai. Seldi mendon se Bledi doli pasi i mbaroi të gjitha ato që kishte për të dhënë shpejt e shpejt brenda javës, që nga debati e sqarimi me Valonin deri tek marrëdhënia me Oltën. Për Valonin ai shprehet se nuk i pëlqen sepse është kontradiktor e do ta mbajë mirë me të gjithë. Domenika u jep zemër të tjerëve duke thënë se ata nuk duhet të qëndrojnë të mërzitur e pasiv, por duhet të angazhohen më shumë dhe një ndihmë do u japë edhe prova me patinazhin. Që nesër dua entuziazëm- i thotë ajo të tjerëve.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));