Nuk është ende zyrtar kalimi i Elvin Beqirit te Bulonja në Francë, por në listën e lojtarëve të skuadrës franceze, e cila merr pjesë për herë të parë në historinë e saj në Ligën e Parë franceze, figuron emri i ish-mbrojtësit të Vllaznisë. 28-vjeçari, Beqiri, një nga mbrojtësit e spikatur të Kombëtares shqiptare, ka dhe një të kaluar futbollistike në Ukrainë, Izrael e Rusi.