Emma Thompson eshte ne bisedime per te interpretuar ne filmin e trete te serise Men in Black qe do te drejtohet nga Barry Sonnenfeld dhe ka serish si protagoniste Will Smith e Tommy Lee Jones.

Nje pjese e mire e historise kthehet ne kohe deri ne 1969-en dhe shikon Josh Brolin ne rolin e Tommy Lee Jones i ri.

Thompson sipas Heat Vision duhet te interpretoje nje supervizor te Men in Black agjenten Oh.

Regjistrimet do te fillojne ne Nju Jork ne fund te tetorit.