Tiranë – Gazeta “Albania” boton sot listën e të gjithë personave që do të priten në Ambasadën Greke sot, si rrjedhojë e aplikimit që ata kanë bërë disa javë më parë për t’u pajisur me vizë. Çdo ditë, në Ambasadën Greke në Tiranë paraqiten 200-400 persona për të aplikuar për vizë dhe 400 deri në 600 qytetarë për legalizim dokumentesh. Kjo ka qenë statistika e dhënë nga konsulli i Ambasadës Greke në Tiranë, Evangelia Kalaitzi. Sipas saj, gjatë kësaj kohe në këtë ambasadë është edhe piku i punës, pasi në këtë periudhë ka dhe shumë shqiptarë, që aplikojnë për punësim sezonal. “Nga 1 janari, Ambasada Greke ka nisur të aplikojë procedurat e lehtësimit, sipas marrëveshjes së Shqipërisë dhe vendeve anëtare të BE-së”, - deklaroi Kalaitzi. Konsulli grek në Tiranë sqaroi se të gjitha kategoritë e përfshira në marrëveshje duhet të vërtetojnë pozicionin e tyre dhe duhet të zbatojnë disa nga kritere, në mënyrë që të përfitojnë vizë. Tarifa për të përpunuar aplikimin e çdo të interesuari për vizë është 35 euro. Kjo tarifë vlen për të dy tipat e vizave, si për vizën me një hyrje, ashtu edhe për ato me shumë hyrje. Po ashtu, një tjetër kriter për të marrë këtë vizë është edhe nëse gjatë dy viteve të fundit i interesuari ka përdorur viza me shumë hyrje, por me qëndrim të shkurtër, në marrëveshje me ligjet e hyrjes dhe qëndrimit të shtetit anëtar të BE-së, të vizituar nga personi përkatës.

3 TETOR 2008 (ora 08:00)Ndrek Arapi

Prena Arapi

Eralda Arapi

Nadire Renja

Elis Renja

Nexhmije Meda

Gerald Meda

Eriseld Meda

Fazo Omeri

Merita Zenuni

Alessio Zenuni

Donald Zenuni

Sere Koxha

Remzije Koxha

Artjola Koxha

Adelina Koxha

Violeta Koka

Sokrat Filipi

Riste Filipi

Nadire Beqiri

Xhoana Beqiri

Safinaze Tusha

Zhaneta Elezi

Elona Myzeqari

Kristina Gjoka

Jozef Gjoka

Shahe Hoxha

Klesida Hoxha

Peme Lisi

Abedin Lisi

Florie Kraj

Meriban Tulja

Iliaz Tulja

Merjeta Dedi

Vladimir Dedi

Irida Kapurani

Silvana Minaj

Agron Tandini

Denis Kapurani

Kristi Minaj

Manuela Tandini

Nea Tandini

Barie Berberaj

Krenar Brahimaj

Shqiponja Brahimaj

Esmeralda Sherifaj

Irena Hoxha

Mario Hoxha

Elision Hoxha

Xhemile Gjura

Fioreta Kasaj

Ibrahim Gjura

Ismete Budani

Ledjan Budani

Ersel Budani

Edrin Kondi

Becene Janina

Naxhije Bahushi

Algert Bahushi

Jonida Bahushi

Valmira Sula

Gesmir Sula

Keti Kacaj

Skënderije Golemi

Bledar Golemi

Kristi Golemi

Dhurata Brahimaj

Eleni Hoxha

Vasilika Gjeta

Rovena Cinga

Nazmie Serjanaj

Bezat Buzi

Ronje Buzi

Albert Mullisi

Leme Xhika

Irena Luga

Jueda Luga

Ivzi Shehi

Eglantina Koçi

Albana Senja

Nurije Vogli

Lauranda Bali

Shega Lifo

Ersiljona Bali

Rabije Dobra

Liljana Zushi

Dhurata Kera

Dhimitraq Zhaka

Liberta Zhushi

Florina Kera

Floresha Zhaka

Ferat Kazani

Fatbardh Kera

Alban Trimi

Erjon Kera

Afërdita Zaimi

Emiliano Zaimi

Fiqirete Allushi3 TETOR( ora 11:00)Danjel Zaimi

Arsida Ndoci

Lumturi Saraçi

Fatmir Saraçi

Mustafa Haskurti

Fatbardha Veli

Brahim Lusha

Mine Lusha

Sefer Kokoneci

Sose Kokoneci

Eda Allushi

Bukurie Azizaj

Orgito Allushi

Rushit Xhemalaj

Razije Xhemalaj

Miti Llupi

Vasilije Llupi

Agim llupi

Jani Llupi

Virtyt Beci

Arben Llupi

Mimoza Zizi

Tatjana Tyto

Mine Haskurti

Jonida Kallashi

Irena Llupi

Antonia Kallashi

Edmond Llupi

Fatime Pecamku

Iljan Kallashi

Efroviti Mërkuri

Myrvete Sina

Matilda Kondakçiu

Olimbi Pacuku

Erind Tola

Sherife Kumanaku

Edlira Hoxha

Bashkim Kumanaku

Francesk Hoxha

Anxhelina Hoxha

Brunilda Hoxha

Elsa Demaj

Rolanda Vosi

Sonila Suli

Luljeta Spahiu

Albana Lleshi

Luan Çela

Elsa Kristo

Dorina Kamberaj

Brunilda Lika

3 Tetor 2008