pGazetarit Enkel Demi sot i ka ndodhur nje e papritur e hidhur Ka humbur portofoli bashke ku brenda pervec parave kishte edhe dokumente personale Ai ka bere thirrje ne Facebook qe te vihet dora ne zemer dhe ti kthehet portofoli dhe dokumentetp
pSot me ka humbur portofoli se bashku me karten e identitetit patenten kartat e kreditit kartat e shitoreve dhe do pare Nese e hapni fjalen dhe e shperndani kete status ndoshta dikush e ve doren ne zemer dhe sjell portofolin me dokumentet perkatese Ma beni kabull se boll keni hallet tuaja shkruan Demip

br styleclearboth