Transmetuar me 12112014 - 1945
Prishtine 12 Nentor 2014 NOAal - Ministri i Puneve te Jashtme i Kosoves Enver Hoxhaj permes nje telegrami ka uruar Sekretarin e ri per Marredhenie me Shtetet te Selise se Shenjte imzot Paul Gallagherbr
br
Ministri Hoxhaj ne leter i ka uruar Paul Gallagherit suksese ne realizimin e pergjegjesive te tij te rendesishme diplomatikebr
br
Republika e Kosoves eshte mirenjohese per perkrahjen tradicionale te dhene nga Selia e Shenjte dhe ne jemi te perkushtuar per te thelluar lidhjet tona tradicionale dhe historike thuhet ne letren e ministrit Hoxhajbr
br
Shefi i diplomacise kosovare po ashtu ka shprehur vullnetin per bashkepunim te afert ne avancimin e lidhjeve bilaterale ndermjet Kosoves dhe Vatikanit ne te ardhmen ne te gjitha fushat e interesit te perbashket

lang enUS

p idlastbrbr