Dritani dhe Erioni bisedojne per nje kohe te gjate per jeten e tyre jashte shtepise se BB dhe punet te cilat ushtrojne. Ne nje moment Dritani pyet Erionin per historine e tij me vajzen qe eshte ne Greqi dhe per rrugen qe do te marre mardhenia mes tyre. Erioni i pergjigjet shkurt se historia mund te vazhdoje dhe ne Shqiperi. Erioni i thote Dritanit se perderisa Dritani e ka pyetur per kete gje do te thote se e ka pare teksa fliste per kete gje po Dritani mohon ta kete ndjekur BB para se te futej dhe nuk ka asnje informacion per banoret. Erioni e cileson kete gje si gabim nga ana e Dritanit pasi ai mund te kishte mesuar dhe marre informacion mbi banoret e shtepise e do te ishte me i pergatitur.Dritani shprehet se banoret duhet ta besojne ate kur u thote se nuk e ka ndjekur BB pasi ne te kundert po nuk i besuan ky do te jete nje avantazh per te. Erioni pergjigjet se po te kishte qene Dritani qe nga dita e pare ne lojen e BB banoret e tjere qe do te futen me vone do ti dukeshin me te pergatitur pasi do te kishin patur kohe per ti njohur qe nga jashte. Dritani pergjigjet se nuk ka ardhur me strategji ne BB e nuk i njeh banoret.Genta afrohet prane djemve dhe i thote Dritanit se do ti beje disa pyetje per ta njohur me mire por ai i pergjigjet se nuk do ti pergjigjet ketyre pyetjeve pasi perderisa ai nuk i njeh banoret as ata nuk kane perse ta njohin menjehere. Ai i thote Gentes qe te prezantohet ajo e para pa i kukuar atij ta beje kete gje.Se fundi teksa Genta fillon te pastroje kuzhinen e le pergjysem punen dhe Dritani i thote se do ta vazhdoje ai. Graciano i thote me ironi Dritanit qe mos te pastroje kaq shume pasi nuk do tia di njeri per nder.