Evitoni keto 8 shteteE hene 11 Shkurt 2013 1819

JEMENKeto dite kur Ambasadat Amerikane e Britanike ne Tirane u kane bere thirrje shtetasve te tyre te kene kujdes pasi ne vendin tone mund te kete protesta per here te pare nje praktike te tille e ndjek edhe ministria jone e jashtme por per te tjera shteteDikasteri i diplomacise ka publikuar ne faqen zyrtare vendet ku eshte e rrezikshme te udhetosh Sipas ministrise shtetasit shqiptare duhet te shmangin udhetimet ne 8 shtete Ne Jemen ne Republiken e Kongos Afganistan Libi Nigeri Mali Somali dhe Algjeri Shkaqet per te cilat qeveria shqiptare nuk keshillon udhetimin ne keto vende jane kryesisht organizatat terroriste qe ekzistojne ne to apo konfliktet e brendshme mes qeverise dhe forcave rebele Gjithashtu pjese e paralajmerimit te ministrise se jashtme eshte edhe problematika e semundjeve te ndryshme te cilat mund te rrezikojne jeten e qytetareve shqiptarebr p