Kombetarja e Peruse eshte perjashtuar nga Fifa per te marre pjese ne kompeticionet nderkombetare.Shkak per kete kane qene problemet shtet-federate.Presidenti i federates peruane te futbollit nuk eshte njohur nga Ministria e Sporteve.Me kete denim Peruja nuk merr pjese ne ndeshjet kualifikuese dhe ne ndeshjet e kupes Libertadores.