113604636-a8b20ff5-e8d1-4b16-9d5e-5091026d36b4Ajo thoshte se donte të ishte mbretëresha e zemrës e njerëzve të thjeshtë, por Diana Spencer ka qenë edhe mbretëreshë e stilit, duke u bërë në vitet 80-90 pikë referimi për shumë femra.


Nga dalja e saj zyrtare vetëm 20 vjeç, deri tek fotoja në operën e Maria Testionos, në 1995, ku ajo ka treguar të gjithë karizmin e saj, me një veshje të Gianni Versaces, gruaja nuk ka reshtur së befasuari dhe shkëlqyeri.


Tani, një ekspozitë e organizuar në rezidencën e saj, për më shumë se 17 vjet, Kensington Palace në Londër, përkujtohet 20 vjetori i vdekjes së saj, nga një aksident në natën e 31 gushtit 1997, në Paris, pikërisht për stilin e saj.


Diana:Her fashion story, quhet ekspozita e cila do të jetë e hapur për publikun prej 24 shkurtit deri në fund të 2017-ës, duke treguar nëpërmjet fotove look-un e saj, që kur ishte adoleshente deri në momentin që u nda nga jeta.103142710-1ffbc06f-71eb-4d44-b0e6-7ce66e3e41cc 110658828-61aa841c-bc50-4472-b5ab-66c1de9fb0a6 113614941-604599b7-b917-45e6-bb56-3f823891f2bf 110637369-856c1f7b-8132-4862-b69f-49d17331ab84 113605099-1954e68a-03f1-4c35-a220-d07327a7bd75 113606734-ed1d2bdf-04ad-4e28-b412-741f8d8b664d 113604636-a8b20ff5-e8d1-4b16-9d5e-5091026d36b4 113615604-89a82812-8f2d-42f7-874d-a0d15b2640a0 113613093-52a64ac9-d92e-45bf-8e42-b8d03673a6bf 113605797-61555fcf-0291-46bf-a446-ef746f570eb1 113612878-86599e8d-5e27-4b4f-a6c4-7b8f4bbf3a19 113604388-0c6dec73-04cb-4b7d-9514-336358bc8a27 113612162-40a73d9d-f71d-4fbb-bc06-4c025ba5b1b9 113611516-b416f7eb-681b-4ea5-88a6-ab3aba842680 113610624-dc16da5b-cccd-483f-95fb-f98f3ed4540c 113616035-c0ff1309-dcb9-4be0-aac3-4e26235ec928