Është kthyer në një hit në internet kjo foto e fiksuar gjatë ndeshjes së Premier League në Angli mes Everton dhe Tottenham.


Ndërkohë që të gjithë tifozët dhe vetë portieri i Everton, Tim Howard mbrohen nga dielli duke mbajtur dorën mbi sy, një tip duket shumë cool, pasi ka syze dielli./ep


angli