Arratisja e shtatë të burgosurve nga burgu i sigurisë së lartë në Drenovë, ka nxjerrë në pah një sërë shkeljesh.


Një prej tyre është edhe fakti që të dënuarit lejoheshin të mbanin telefona celularë në qelitë e tyre.


Një prej të arratisurve, Gëzim Guri, në kohën që qëndronte në burg, postonte në profilin e tij në Facebook, foto nga qelia e vet.


Qeli, e cila duhet thënë se ka kushte shumë të mirë, duke qenë se në sfond të fotos duket një frigorifer, televizor dhe objekte të tjera.


gezi