figuratFB_IMG_1448876075198FB_IMG_1448876058775FB_IMG_1448876087433Një një kohë kur në Europë ka diskutime të forta pas akteve terroriste në Paris, në lidhje me ndikimin e feve, klerikët shqiptarë vazhdojnë të japin shembullin e bashkëjetesës fetare dhe paqe.


Këtë gjë e tregon edhe kjo foto.


Klerikët më të lartë të besimeve në Shqipëri, janë fotografuar duke qendruar me njëri-tjetrin në pritjen që ka mbajtur kryeministri Rama për 29 Nëntorin, në ambientet e Kryeministrisë.