Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, i cili ka dhënë dorëheqjen ditën e sotme, pas takimit me kryeministrin Edi Rama ka vendosur të mbledh edhe njëherë krerët e Policisë së Shtetit si ministër.


Ky takim po zhvillohet tek Tajvani dhe mësohet se ka shtruar një drekë me krerët e Policisë së Shtetit.


Më pas Tahiri pritet të dale ne nje konference.