Kjo është pamja pas protestës së PD-së para Kryeministrisë.


Protestuesit kanë hedhur tymuese, vezë, shkopinj dhe sende të tjera.


Për pasojë, pamja në hyrje të Kryeministrisë është kjo që shihni.


kryeministria