brbrGjate vizites se tij ne Shkoder kryeministri Edi Rama ka takuar ish-volejbollistin e njohur Mark Krroqibrbr
brbrPer takimin me te kryeministri ka njoftuar ne Twitter dhe ka postuar nje foto Ai kujton kohet e vjetra dhe miqesite e vjetra dhe nen tonet e humorit flet per rinine e tijbrbr
brbrMe legjenden e volejbollit shkodran e kombetar Mark Krroqin miq te vjeter qe dikur kishim edhe floke- shkruan Ramabrbr
p styletext-align rightShekulli OnlineEHbrbr

br styleclearboth