Të tjera rreth shkrimit FOTO

Kjo është fytyra e re e Drejtorisë së Policisë së Tiranës. Pamja është edhe kartvizita e shërbimit policor.

Në rastin e policisë së Tiranës është treguesi që mund të arrihet shumë në rast se orienton mirë projektet.

Rikonstruktimi i fasadës dhe ambienteve nuk i ka kushtuar asnjë lek buxhetit të shtetit pasi janë bërë krejtësisht me donacione(Në foto: Godina e rikonstruruar e Drejtorisë së Policisë të Tiranës) Foto të tjera

Redaksia Online
(Gre.M/F.I/Shqiptarja.com)