Rrjeti nuk pushon së krijuar fotomontazhe rreth Donald Trump.


Pasi ridekoruan Shtëpinë e Bardhë me ar dhe e kthyen në stilin Trump, të njëjtën gjë kanë bërë edhe me Zyrën Ovale, ku qendron presidenti.


Shihni fotomontazhin më poshtë: