Ai konsiderohet si kryeqyteti botëror i seksit.


Bëhet fjalë për Pattaya, që ndodhet në Tajlandë.


Thë Sun shkruan se në këtë qytet vërshojnë me mijëra meshukj anembanë botës, për të bërë seks.


Ky qytet ka plot 27 mijë femra prostitute, dhe disa e konsiderojnë edhe si Sodoma dhe Gomorra e kohëve modern.


Në Tajlandë nuk lejohet prostitucioni, por ky qytet është kthyer në epiqendrën e turizmit seksual, kryesisht për turistët perëndimorë.


Thë Sun shkruan se shtëpitë publike janë të maskuara si lokale dhe qendra masazhesh.