Britanikët u tallën pak javë më parë me anijet ruse duke i cilësuar si rrangalla.


Por nuk mund të thuhet e njëjta gjë për tankun e ri rus.


Daily Mail ka shkruar një artikull për tankune  ri të ushtrisë ruse i cili cilësohet si i frikshëm/.


Armata tank është emri i tankut të ri rus i cili ka një sërë avantazhesh me tanket më modernë të kohës sonë.


Tanku Armata është më i lehtë, më i shpejtë dhe më efikas se çdo tank që ka perëndimi, shkruan Daily Mail.


Sipas gazetës britanike, kjo suprizë e Putin e ka gjetur të papërgatitur perëndimin.