Nina Peterson është një femër që ka si profesion të qenit një sheqerkë.


Kënaq të moshuarit në këmbim të parave dhe luksit.


Ajo deklaron se ka fituar më shumë se 1 milion dollarë nga kjo punë.


Por edhe vajzat e saj duan të ndjekin hapat e mamasë së tyre, duke parë se sa fiton.


Nina thotë se nëse do zgjedhin këtë rrugë, ajo do ti mbështesë.


Dy vajzat e saj quhen Juliana dhe Ymahni dhe janë 9 dhe 12 vjeç.


Do të doja një burrë të tillë kur të rritem, pasi ai paguan për gjithçka, thotë vajza 9-vjeçare e Sheqerkës.


Jam e lumtur për jetën time dhe nuk dua të më paragjykojnë. Vetëm pse kam gjoks të madh, nuk do të thotë se duhet të më gjykoni, thotë Nina për mediat britanike.