Spiro Ksera është shfaqur i lodhur dhe i dëhspëruar në sallën e gjyqit ku ka apeluar vendimin për arrest me burg.


Ksera kishte shpresuar se mund të hetohej në gjendje të lirë por gjykata e ka lënë në burg.


Ksera deklaroi se ai po diskriminohet pasi është me kombësi greke.


Spiro Ksera, ish-Ministri i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta u prangos me 29 janar, pasi kishte firmosur për dhënien e fondeve për disa aktivitete që në fakt rezultonin vetëm në letër.


Nga hetimet, mësohet se shuma e përfituar nga ish-ministri i qeverisë Berisha është 30 milionë lekë.


ksera


KSERA NE GJYKATEN E APELIT - /r/n/r/nKSERA AT THE APPEAL COURT -


KSERA NE GJYKATEN E APELIT - /r/n/r/nKSERA AT THE APPEAL COURT -


KSERA NE GJYKATEN E APELIT - /r/n/r/nKSERA AT THE APPEAL COURT -