(KUJDES: FOTO ME PERMBAJTJE TE RENDE)


Një kanibal nga Republika e Afrikës Qendrore u vu sërish në qendër të medias pasi hëngri personin e dytë brenda pak ditësh.


I ashtuquajturi Qeni i tërbuar, emri i vërtetë i të cilit është Ouandja Magloire, preu një copë nga trupi i një myslimani të vrarë në rrethinat e kryeqytetit dhe e hëngri.


Kjo është hera e dytë që ai bën një veprim të tillë.


Ai pati deklaruar se e bën këtë veprim pasi myslimanët i masakruan familjen.


Ky shtet është zhytur në dhunë ndërfetare. BE ka deklaruar se mund të dërgojë një mision ushtarak prej rreth 1 mijë trupa në vend.


1


2


3


4