Olimpiada e Rio De Janeiros nisi mëngjesin e djeshëm dhe kanë nisur tashmë të shpërndahen medaljet e para.


Por jo të gjithë sportet kanë tërhequr vëmendjen.


Ndër më të preferuarit ka qenë padyshim volejbolli në plazh.


Arsyeja?


Të shohin disa trupa të zhveshur.